Din lokale elButik - detailsalg

ELSALG - Skagen

Butikkens åbningstider:
Mandag - fredag  kl. 09.00 - 17.30
Lørdag                kl. 10.00 - 12.00

Henvendelse udenfor butikkens åbningstider kan gøres på Elvagt: 98 44 35 30 / 40 32 25 56

JENS CHRISTOFFERSEN A/S har en større elbutik - ELSALG i Skagen - (Skagen eneste elinstallatørbutik) med salg af hårde hvidevarer, salg af reservedele/tilbehør for hvidevarer, elartikler mv.

Desuden har vi salg fra et stort udvalg af alle former for klassiske og moderne belysninger for såvel inden- og udendørs  med mere i butikken.

JENS CHRISTOFFERSEN A/S er med i ELSALG kæden, som er en af Danmarks største kæder indenfor hårde hvidevarer og belysninger med over 200 butikker på landsplan.
Vort personale i butikken er altid klar til at vejlede om hvad der passer bedst til lige præcis dit behov indenfor hårde hvidevarer, belysninger, elartikler og tilbehør

Service i top.............din lokale elButik i Skagen..........autoriseret problemløser.....!  Vi gi´r også gerne et godt elsikkert råd med på vejen...! 

Vor elButik ligger på hjørnet af Østersøvej/ ud mod Kattegatvej i Skagens "nye handelscenterområde" i forbindelse til gode vej-/tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder lige ved vor elButik. 

JENS CHRISTOFFERSEN A/S har også egen lokal hvidevarermontør for reparation/service af alle mærker af hårde hvidevarer.......Din lokale hvidevarerserivce.!

Desuden ligger vi med et stort reservedelslager og tilbehør til hvidevarer/elapparater, støvsugere med videre for alle kendte mærker. Har vi det ikke hjemme kan det hurtigt skaffes...!  Husk gerne samtlige type, model-, serie- og produktionsnumre på de pågældende produkter.