Din lokale elbutik

Henvendelse udenfor butikkens åbningstider kan gøres på Elvagt: 98 44 35 30 / 40 32 25 56.

JENS CHRISTOFFERSEN A/S har en større elbutik – ELSALG i Skagen – (Skagen eneste elinstallatørbutik) med salg af hårde hvidevarer, salg af reservedele/tilbehør for hvidevarer, elartikler mv.

Desuden har vi et udvalg af flere former for klassiske og moderne belysninger for såvel inden- og udendørs med mere i butikken.

JENS CHRISTOFFERSEN A/S er med i ELSALG kæden, som er en af Danmarks største kæder indenfor hårde hvidevarer og belysninger med over 200 butikker på landsplan.

Vort personale i butikken er altid klar til at vejlede om hvad der passer bedst til lige præcis dit behov indenfor hårde hvidevarer, belysninger, elartikler og tilbehør

Service i top, din lokale elButik i Skagen. Autoriseret problemløser.

Vi gi´r også gerne et godt elsikkert råd med på vejen.

Vor elButik ligger på hjørnet af Østersøvej/ ud mod Kattegatvej i Skagens i forbindelse til gode vej-/tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder lige ved vor elButik.

JENS CHRISTOFFERSEN A/S har også egen lokal hvidevarermontør for reparation/service af alle mærker af hårde hvidevarer. Din lokale hvidevarerserivce.

Desuden ligger vi med et reservedelslager og tilbehør til hvidevarer/elapparater, støvsugere med videre for alle kendte mærker. Har vi det ikke hjemme kan det hurtigt skaffes. Husk gerne samtlige type, model-, serie- og produktionsnumre på de pågældende produkter.

Butikkens åbningstider:
Mandag – fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 12.00