Om os

JENS CHRISTOFFERSEN A/S, autoriseret elinstallatørvirksomhed i Skagen, som har eksisteret i mere end 60 år er i dag en økonomisk velkonsolideret virksomhed og har et solidt kapitalgrundlag. Vi forventer også fremover at fastholde og styrke den positive udvikling og fremdrift, samt yderligere at udbygge og forstærke positionen som din lokale elpartner i Skagen og nærområdet.

Det var elinstallatør Jens Christoffersen, som startede den 11 november 1958 fra et lille værksted (nu Sct.Laurentiivej 120) i Skagens midtby (Læs eventuel mere under Historie). JENS CHRISTOFFERSEN A/S er en familieejet virksomhed – foruden Jens som elinstallatør, arbejder begge sønner, Lars og Niels Jørgen med i den daglige drift. Lars er uddannet elektriker/elinstallatør og beskæftiger sig hovedsageligt med projektering/udfærdigelse af tilbud, koordinering/bemanding af service- og projektopgaver, opfølgning af serviceopgaver/projekter, opfølgning af kvalitetsstyringsystemer mm. Niels Jørgen er uddannet elektriker og har anden boglig uddannelse, tager sig af bogholderi og administrative opgaver på kontoret samt med ekspedition i vor elButik ELSALG Skagen sammen med det øvrige kontor- og butikspersonale.

Det er vigtigt for os at være en lokal forankret virksomhed – vi er fuldt ud lokalt ejet, har hovedkvarter i Skagen og er din lokale elpartner i Skagen og nærområdet- Derfor støtter vi også ligeledes op om forskellige lokale arrangementer, klub-/foreningsliv og andre aktiviteter i Skagen.

Vi er altid at træffe hverdage mellem kl 07.30-17.30 og lørdage kl 10.00-12.00 på kontoret/i butikken, Østersøvej 1 eller på servicetelefon 98 44 25 5698 44 62 00

Elvagt 98 44 35 30/ 40 32 25 56 / 40 34 25 56 samt via email post@jens-christoffersen.dk (rekvirering af service uden for normal arbejdstid kan ske på elvagtnumre).

Vore mange kunder spænder vidt fra f.eks “Hr og Fru Jensen” med problemer med en lampe til nogle af Skagen´s store virksomheder med store komplekse tekniske installationer. Vi tilstræber at yde vore kunder en god og hurtig service, små som store kunder. Vor serviceafdeling er altid klar til løse helt akutte el problemer her og nu – QuickService.

Vi beskæftiger altid en fast stab af dygtige og engagerede – ca. 14 medarbejdere fordelt på især elinstallationafdeling herunder elservice, byggeri, hvidevareservice, tele- og datainstallationer/IT, ejendomsservice, salg af hvidevarer/belysning, øvrig detailsalg i vor elButik – ELSALG Skagen samt tilhørende administration m.m.

Flere af vore medarbejdere har været ansat hos os i mere end 30 år. Gennem erfaring, efteruddannelse og opfølgningskurser holdes viden “up to date”, hvorved en stor viden og erfaring inden for vore fagområder er kendetegnet for firmaet og for mange af vore medarbejdere. Flere af vore medarbejdere har hver deres specialer.

Tilbage i 2002 modtog vi også LO Skagen’s medarbejderpris “Årets virksomhed/arbejdsplads i Skagen”. JENS CHRISTOFFERSEN A/S har Arbejdstilsynets godkendelse for at arbejdsmiljøet er i orden.

Vi lægger vægt på kvalitetsarbejde, et højt serviceniveau og som før omtalt hurtig service – QuickService, samt at arbejdet bliver lavet og færdigt til aftalt tid og pris. Vi vil fremstå som en troværdig og seriøs samarbejdspartner/virksomhed, denne opfattelse søges til stadighed fastholdt og styrket hos såvel ansatte som kunder, leverandører og alle andre samarbejdspartnere mv.

Vi er desuden underlagt et KLS system (KvalitetLedelsesStyrings system) med rutinemæssig trejdepartskontrol under Sikkerhedsstyrelsen (tidligere Elektricitetsrådet) som er med til at garantere dig yderligt godt el-sikkert elarbejde. Vort KLS system er senest blevet gen-certificeret og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen marts 2022 i overensstemmelse med retningslinjer og krav fra Sikkerhedsstyrelsen. Dette betyder at vi lever op til og har et fungerende KLS system(myndighedskrav, der stilles til alle autoriserede elinstallatører)

Med servicevogne kørende hele tiden klarer vi alt indenfor elinstallationer, hvidevarer, tele- og datainstallationer/IT, TV-installationer, varmeinstallationer, samt energirigtige el-løsninger m.m.

I vor elButik – ELSALG Skagen, Skagen´s eneste elinstallatørbutik, kan du finde alle former for hvidevarer, stort udvalg af inden- og udendørsbelysninger, salg af reservedele til hvidevarer og elartikler, salg af elmaterialer, elartikler/tilbehør til lamper, alle former for pærer/ lyskilder. Vi giver også gerne et godt elsikkert råd med på vejen, autoriseret problemløser.

Vor elButik ligger på hjørnet af Østersøvej/ ud mod Kattegatvej i Skagen i forbindelse til gode vej-/tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder lige ved vor elButik.

Desuden har vi vor elvagt – 24 timers service herunder vor ejendomsservice, hvis der ønskes mulighed for løsning af de elektriske/tekniske fejl og problemer døgnet rundt.

Ring til din lokale elpartner:

Servicetelefoner: 98 44 25 5698 44 62 00 – Elvagt: 98 44 35 3040 32 25 5640 34 25 56

Email: post@jens-christoffersen.dk (rekvirering af service uden for normal arbejdstid kan ske på elvagtnumre).

din lokale elpartner – døgnet rundt.

jens-christoffersen.dk jenschristoffersen.dk skagenelektriker.dk skagen-el.dk skagen-el-service.dk